Wie zijn wij? 

Bent u benieuwd wie wij zijn? Of wie uw honden liefde en de juiste verzorging gaan geven? 
Druk dan op de knoppen onder de foto's en daar kunt u alle informatie over ons lezen. 

Mijn naam is Miranda Tijman en eigenaresse van The happy dogs. In 2019 heb ik mijn diploma bedrijfsleider dierverzorging niveau 4 in ontvangst mogen nemen. Naast dit diploma heb ik ook het besluit houders dieren: CE hond en kat behaald. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd voor het vak hondentrimmen. Wilt u meer over mij te weten komen? Druk dan op de onderstaande knop en lees gerust verder!


Ik ben Maud Jolink, 22 jaar oud en woonachtig in Neede. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam binnen The Happy Dogs in het hondenpension. Nadat ik mijn opleiding bedrijfsleider dierverzorging niveau 4 had afgerond, ben ik mijn droom achterna gegaan om in de dierenbranche te gaan werken. Wilt u meer over mij te weten komen? Druk dan op de onderstaande knop en lees gerust verder!


Mijn naam is Ellyn van Renselaar, ik ben 21 jaar oud en woonachtig in Haaksbergen. Sinds oktober 2022 maak ik deel uit van het team The Happy Dogs en ben ik in de weekenden werkzaam in het hondenpension. Sinds juli 2022 ben ik in het bezit van mijn diploma voor de opleiding Vakbekwaam Dierverzorger en sinds juli 2023 heb ik ook mijn diploma behaald voor de opleiding Bedrijfsleider dierverzorging. Wilt u meer over mij te weten komen? Druk dan op de onderstaande knop en lees gerust verder!