Wie zijn wij? 

Bent u benieuwd wie wij zijn? Of wie uw honden liefde en de juiste verzorging gaan geven? 
Druk dan op de knoppen onder de foto's en daar kunt u alle informatie over ons lezen. 

Mijn naam is Miranda Tijman en eigenaresse van The happy dogs. In 2019 heb ik mijn diploma bedrijfsleider dierverzorging niveau 4 in ontvangst mogen nemen. Naast dit diploma heb ik ook het besluit houders dieren: CE hond en kat behaald. Sinds 2016 ben ik gediplomeerd voor het vak hondentrimmen. Wilt u meer over mij te weten komen? Druk dan op de onderstaande knop en lees gerust verder!


Ik ben Maud Jolink, 20 jaar oud en woonachtig in Neede. Sinds januari 2022 ben ik werkzaam binnen The Happy Dogs in het hondenpension. Nadat ik mijn opleiding bedrijfsleider dierverzorging niveau 4 had afgerond, ben ik mijn droom achterna gegaan om in de dierenbranche te gaan werken. Momenteel ben ik ook bezig met een cursus tot voedingsadviseur voor honden. Wilt u meer over mij te weten komen? Druk dan op de onderstaande knop en lees gerust verder!


Ik ben Sidney Moes, 20 jaar oud en woonachtig in Eibergen. Sinds mei 2022 ben ik werkzaam bij The Happy Dogs. Nadat ik mijn opleiding medewerker dierverzorging had afgerond, ben ik begonnen met de opleiding tot dierenartsassistente, wat ik momenteel nog steeds met veel plezier volg. Wilt u meer over mij te weten komen? Druk dan op de onderstaande knop en lees gerust verder!