De hondenopvang

Bent u opzoek naar een opvang waar uw hond veel aandacht krijgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij goede weersomstandigheden zijn de honden veel buiten. Bij minder goede weersomstandigheden wisselen we het buiten spelen af met denkspelletjes. De honden lopen zowel binnen als buiten altijd los onder toezicht. Tussen de middag hebben alle honden een rustmoment. We hebben benchen voor honden die graag een eigen plekje fijn vinden, maar we hebben ook verblijven voor maximaal twee honden.  In de kennel is een waterbak, mand en een warm vetbed aanwezig. Tijdens het rustmoment en in de avond is er toezicht via een camera. 

Buiten zijn er vier verschillende ruimtes. Deze ruimtes staan altijd open, zodat de hond kan kiezen om te gaan graven in de zandweide of om lekker te gaan pootje baden in het zwembad of heel hard rennen op de grote weide. We hebben speeltjes en speeltoestellen, zodat jouw maatje zich niet hoeft te vervelen. 

De honden worden twee (of drie keer als de hond dit gewend is) keer per dag bij ons gevoerd. Wij voeren Profine en deze brokken zijn bij de prijs inbegrepen (overnachting opvang). Uiteraard is het ook mogelijk om eigen voer mee te geven. Wij gaan ervanuit dat honden voor de dagopvang in de ochtend en avond thuis worden gevoerd (wij willen gerust de dagopvang honden tussen de middag voeren. Dit voer mag mee worden gegeven).

Wil je graag alles in het echt bewonderen? 
Kom dan gerust langs voor een kennismaking op afspraak!