Behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen mogelijk zoals knippen, effileren, scheren en ontwollen. Helaas is de behandeling plukken niet meer mogelijk in verband met lichamelijke klachten. Er wordt uiteraard gekeken naar welke behandeling passend is bij de hond en vacht. Natuurlijk wordt er ook geluisterd naar de wensen van de eigenaar. 

Heeft u een kortharige hond en verhaart uw hond veel? Hierbij kan de was en blaas methode uitgevoerd worden. Eerst wordt de vacht goed in gemasseerd met shampoo, zodat er nog meer haren loslaten. Na het wassen wordt de vacht droog geblazen, hierdoor worden alle losse en dode haren uit de vacht geblazen. Daarna wordt uw hond helemaal nagewerkt. 

Het is ook mogelijk om je hond alleen voor een borstelbeurt te brengen. Of voor een korte knipbeurt waarbij alleen de haren boven de ogen worden geknipt of bijvoorbeeld alleen de pootjes. Nagels knippen wordt standaard gedaan bij een volledige trimbeurt.

Mijn specialisaties zijn het trimmen van ontwol honden, labradoodles en pomerianen (In 2023 heb ik een specialisatie cursus voor het knippen van pomeranians gevolgd).

Heeft u nog vragen of wilt u weten of er nog andere mogelijkheden zijn? 
Dan kunt u mij mailen of Whatsappen

Wilt u meer foto's zien van getrimde honden, kijk dan gerust op de Facebook en/of Instagram pagina van The Happy Dogs.