Puppy

Bent u eigenaar geworden van een puppy? Gefeliciteerd! 
Natuurlijk wilt u weten hoe u het beste een pup kunt laten wennen aan de omgeving in het pension. Of hoe u uw pup kunt laten wennen aan de attributen in de trimsalon? 

Pension: 
Voor pups is het erg fijn dat wij een kleinschalige pension zijn, omdat er niet veel honden aanwezig zijn en hierdoor zijn er veel minder prikkels voor uw pup. Ook kunnen wij meer tijd en aandacht besteden aan uw pup. Er is altijd een mogelijkheid om uw pup een nachtje te brengen in het pension. Zodat uw puppy alvast kan gaan wennen aan de omgeving voordat u op vakantie gaat. Zo kan u met een gerust hart op vakantie gaan en kent uw puppy de omgeving. Dit is niet alleen voor u en uw hond erg fijn, maar ook voor ons. Omdat wij de pup dan kennen en weten waar we rekening mee zouden kunnen houden. 

Trimsalon: 
Bij The happy dogs kunt u terecht voor een gratis puppy wen behandeling. U en uw pup kunnen dan kennis maken met de salon. Tijdens deze behandeling krijgt u advies over de vachtverzorging van uw pup. Tijdens deze behandeling zal de hond ook al in aanraking komen met verzorgingsproducten, zodat hij of zij hieraan kan wennen.